Ajda Pekkan'ın konserinde 'protokol krizi' yaşanmıştı... Kavga ettiğim şeyle sınandım

AJDA Pekkan geçen akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Ancak konserin sonlarına doğru protokolde oturan grubun kulise geçmek üzere ayağa kalkması sanatçıyı sinirlendirdi.
Aralarında kardeşi Semiramis Pekkan’ın da bulunduğu grubun ayaklandığını gören Ajda Pekkan şarkısını yarıda kesti, “Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin” dedi. Süperstar’ın Sedef İybar’a seslendiği de iddia edildi.
Sernur Çiftçi ve Sedef İybar konseri birlikte izledi.
İybar, yaşananları şu sözlerle anlattı: “Semiramis Hanım ve yanındaki 3 kişi kalkınca boşluk oluştu. Ajda Hanım da bunu görünce ‘Sedef Hanım’ diye seslendi. O Sedef Hanım ben değilimdir. Ajda Pekkan’ın ekibinin başındaki Sedef Aygün’dür. Semiramis Pekkan’ın neden gittiğini bilmiyorum. Ama biz hep yerimizdeydik. İnsan neyle kavga ederse onunla sınanıyor. Ben üniversitelerde adabımuaşeret dersi veriyorum. Öte yandan Demet’in (Akbağ) 40 yıllık kariyerini alkışlamış insanım, hiç protokolden kalkar mıyım?”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mini elbisesiyle göz kamaştıran Seda Bakan'a beğeni yağdı!
Aşk-ı Memnu'nun Nihat'ı İlker Kızmaz'ın yeni imajı dikkat topladı! SEVENLERİNDEN BEĞENİ YAĞDI
Aybüke Pusat’tan Paris’te büyüleyici pozlar!
İbrahim Tatlıses asistanı Tuğçe Korkmaz ile imam nikahı kıydı mı? İLK AÇIKLAMA GELDİ
ALYA İÇİN ARTIK GİTMEK DAHA ZOR…