Aslıhan Malbora: Otomobilsiz hayatı destekliyorum
'Üç Kuruş' dizisinde canlandırdığı 'Leyla' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, çevreye zarar vermemek için otomobil yerine bisiklet ya da scooter tercih ettiğini açıkladı.
Haberin Devamı
/

Tam bir doğa dostu olan Aslıhan Malbora, çevreye zarar vermeden yaşamaya gayret ettiğini söyledi. Oyuncu, "Otomobilsiz bir hayatı destekliyorum."
/

"Yakın mesafeyse yürümeyi tercih ediyorum. Pek çok yere bisiklet ya da scooter ile gidiyorum" dedi.
Haberin Devamı
/

Aslıhan Malbora 2014’ten beri Metin Temel ile aşk yaşıyor. Daha önce verdiği bir röportajda ilişkisi hakkında şu açıklamayı yapmıştı:
/

"Sevdi mi her şeyiyle sevenlerdenim ben. İlişkimizde de her şey yolunda. Her ilişkide olduğu gibi tümseklerle karşılaşabiliyoruz elbette."
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

"Ama artık o kadar uzun zamandır tanıyoruz ki birbirimizi ve o kadar iyi biliyoruz ki niyetimizi, o yüzden kolay oluyor tümsekleri el ele aşmak."
/
