Asuman Krause'nin kiracısına açtığı dava sonuçlandı!

Asuman Krause, Etiler’deki evinde oturan Serpil U.’ya açtığı tahliye davasını kaybetti. (Hürriyet)
İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’nde açılan davaya göre Krause, evini 2014’te Serpil U.’ya kiraladı. Kızının mezuniyetinden sonra bu evde haftada bir gün konaklamaya başlayan Serpil U. aslında İzmit’te yaşıyordu.
Uskumruköy’de oturduğu evini yağmurdan zarar görmesi üzerine tadilata sokma kararı alan Krause, bu sırada Etiler’deki eve geçmek istedi ve Serpil U.’ya konuttan çıkması için noter aracılığıyla ihtarname gönderdi.
Krause, kiracısının evi tahliye etmemesi halinde başka ev kiralayabilmek için, kiranın 25 bin liraya yükseltilmesini talep etti.
Serpil U.’nun ihtarnameye cevap vermemesi üzerine Krause ‘tahliye’ ve ‘kira bedelinin artırılması’ davaları açtı.
1 yıldır görülen ‘tahliye’ davasında karar açıklandı. Davanın reddine karar veren mahkeme, gerekçe olarak mankenin yeterli delil sunmamasını gösterdi. Karara itiraz eden Krause, davayı istinafa taşıdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ruhsatsız silah çetesinden Turabi çıktı! Tam 43 şüphelinin yer aldığı iddianameden Survivor Turabi Çamkıran da var!
Survivor'da son finalistler belli oldu! Ayşe, Sevgi ve Volkan oyun alanında ter döktü! İşte adaya veda eden isim...
DNA'sında yüzde 11 Türk geni bulunduğunu belirtmişti! Halsey hayranlarına böyle seslendi: 'Türkiye kalbimin parçası!'
Anoreksiya nedeniyle 29 kiloya kadar düşmüştü! Nihal Candan'ın son görüntüsü ortaya çıktı
Çocuklar Duymasın'ın Emre'si Furkan Kızılay düğününden yeni fotoğraflar paylaştı! 'SENİNLE NE HARİKA BİR DÜNYA!'