Attila Atasoy'dan itiraf: Eczanemi batırdım

Ünlü şarkıcı Attila Atasoy, Radyo D'de Fatih Uslu'nun programına konuk oldu. Eczacılık mesleğini 2011 yılına kadar sürdürdüğünü ve eczane dükkânını batırdığını itiraf eden Atasoy, yeni projeleri hakkında ise "Kenarda köşede bekleyen bestelerim var, ama emin olmam gerekiyor" dedi. Sanatçı, yakın gelecekte özel dinletiler ve konserlerle sevenleriyle buluşmayı planladığını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
2011 yılına kadar sürdürdüğü eczacılık mesleği hakkında konuşan Atasoy, eczane dükkânını batırdığını itiraf etti.
Sanatçı yeni projeleri hakkında “Benim kenarda köşede bekleyen bestelerim var ama onları ortaya çıkarmıyorum çünkü emin olmam gerekiyor.
En son Ankara’da 50’nci yıl konseri yapmıştım, geçen yıl bir de İzmir’de özel bir geceye katılmıştım. Özel dinletiler ya da konserlerle sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
15 HAZİRAN YAYIN AKIŞI: Bu Akşam Hangi Diziler Var? MasterChef Yeni Bölümde Olacak? 15 Haziran TV Yayın Akışı Listesi
Doğuş'tan kafa karıştıran paylaşım! 'Arada bir düşmüş rolü yapın'
Ünlü şarkıcı Lara İran'da mahsur kaldı: "Üstümüzden füzeler geçiyor"
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan'ı İlk Kez Gösterdi! İşte O Paylaşım
Tuğçe Tayfur'dan Babası Ferdi Tayfur'a Duygusal Mesaj: Kızlarımı Göremedin Ama...