Ayça Varlıer kraliçe rolüyle New York’ta

Ayça Varlıer kraliçe rolüyle New York’ta
expand

Ayça Varlıer, New York’taki Triad Theater’da sahnelenen Off Broadway müzikali “Swan Lake Rock Opera”da Kraliçe Sherdanell rolünü canlandırmaya başladı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Oyuncu, karakterinin kıyafetiyle New York sokaklarında yürüdüğü anları önceki gün sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

“New York sokaklarında Kraliçe Sherdanell olarak yürüyorum. Yeni sezonumuz muhteşem bir kadro ile resmen başlıyor! 7 Eylül akşamı sahnedeyiz. Müzikalimizin tanıtımı amaçlı özel fotoğraflar çektirdik.”

Ayça Varlıer, 8 Eylül’de ise New York Moda Haftası’nda Hint asıllı moda tasarımcısı Prashant Goya’nın meme kanserine yardım amaçlı düzenleyeceği defilede yürüyecek. Oyuncu, 19 Eylül’de de “Broadway in İstanbul Vol.2” projesi için 2 haftalığına Türkiye’ye dönecek.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow