hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ yer alıyor... Aykut Enişte nerede çekildi, hangi yıl?

    Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ yer alıyor... Aykut Enişte nerede çekildi, hangi yıl
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Aykut Enişte 2 oyuncuları... Aykut Enişte filmi STAR TV'de ekrana geliyor. Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ ve Ege Kökenli'nin yer aldığı filmin konusu ve çekim yerleri sorgulanıyor. İşte Aykut Enişte filminin oyuncuları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aykut Enişte oyuncuları... Aykut Enişte, 24 Mayıs 2019 tarihinde vizyona giren, yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok'un yazdığı komedi filmidir. Aykut Enişte filmi konusu, oyuncuları ve çekim yerleri haberimizde... 

    Aykut Enişte filmi konusu

    Film, yalnızlığından şikâyetçi olan ve aile özlemi çeken bir adam olan Aykut'un hikâyesini konu ediyor. Aykut, evlenip yuva kurmanın hayali ile yaşayan genç bir adamdır. Sevgilisi Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeye adım adım yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala dükkânına hırsız giren Aykut, tüm birikimini kaybeder.Dükkâna hırsızın girmesi, sadece Aykut'un maddi kaybına neden olmaz aynı zamanda başına türlü işler açılmasına da neden olur. Dükkânın zarar tespitini yapmak için sigortadan gelen Gülşah'ın, Aykut'tan küçük bir iyilik istemesi hepsinin hayatının değişmesine neden olur. Kendi hâlinde kimsesiz bir adam olan Aykut, bir anda kendisini iki ailenin damadı olarak bulur. Aykut, içine düştüğü bu karışık durumdan kendisini kurtarmaya çalışacaktır.

    Aykut Enişte oyuncuları

    Cem Gelinoğlu,
    Melis Babadağ,
    Ege Kökenli,
    Müfit Kayacan,
    Lale Başar

    Aykut Enişte nerede çekildi?
     
    Aykut Enişte filmi Atatürk Havalimanı, Selimiye Kışlası gibi İstanbul'un farklı semtlerinde çekildi.

    Aykut Enişte 2 filmi bilgileri... 

    Aykut Enişte 2 filminin yönetmenliğini Onur Bilgetay üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

    Yönetmen: Onur Bilgetay

    Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz

    Tür: Komedi

    Ülke: 2021 / Türkiye

    Aykut Enişte 2, sevdiği kadınla evlilik arifesindeyken kendisini türlü olayların içinde bulan Aykut'un hikayesini konu ediyor. Aykut ile Gülşah evlilik hazırlığındadır. Gülşah'ı elinden kaçırmamaya kararlı olan Aykut, sevdiği kadınla evlenip, Atabeyoğlu Ailesi’nin damadı olacağı için oldukça heyecanlıdır. Ancak beklenmedik bir durum tüm planların alt üst olmasına neden olur. Ailenin eski eniştesi olan Talat'ın düğünden birkaç gün önce ortaya çıkması, tüm işleri karıştırır. İyi niyeti ve saflığı nedeniyle başına açılan belalardan kurtulmaya çalışan Aykut, Gülşah ile evlenmeyi başarabilecek midir?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow