hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar dizisindeki Can kimdir? Fehmi Karaarslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Bahar dizisindeki Can kimdir Fehmi Karaarslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    SHOW TV'de yayınlanan Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Can karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Can merak uyandırdı. Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın hayatı başladı.  İşte Can hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Can karakteri, Bahar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Bahar dizisindeki Can kimdir ? 

    Bahar dizisi Can kimdir?

    Bahar dizisinde Can'ı Fehmi Karaaslan canlandırıyor.   Bahar dizisinde Rengin'in eski eşi Can Wallece karakteriyle bomba gibi dönüyor.

    Fehmi Karaarslan kimdir?

    Tiyatro oyuncu ve yönetmeni, sinema ve dizi film oyuncusu Fehmi Karaarslan 29 Nisan 1981, İstanbul doğumlu. Önce Lyon Üniversitesi Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’ne girdi ve burada lisans eğitimini aldı. Ardından ise Lyon Bölge Konservatuarı’nda yine Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nü kazandı ve buradaki eğitimini tamamladı. F.R.A.C.O. – Burlesk Oyunculuk Okulu’ndaki oyunculuk eğitiminin sonrasında Chalon en Champagne – Ulusal Sirk Sanatları Okulu2nda bulunan Clown – Oyunculuk Eğitim Programı’na katılmaya hak kazandı. Paris Devlet Yüksek Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nün sona ermesinin ardından ise Fransa’da pek çok farklı tiyatro oyununda oyuncu olarak yer alarak bu alandaki deneyimini arttırmaya başladı. Lakin kariyerini Fransa’da sürdürmek yerine Türkiye’ye döndü oyunculuk kariyerine burada devam etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fehmi Karaarslan, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2008 yılından itibaren Dinle Neyden, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Siyah Beyaz Aşk, Kirli Sepeti gibi birçok film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow