hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar dizisindeki Leyla kimdir? Sahra Şaş kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Bahar dizisindeki Leyla kimdir Sahra Şaş kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    SHOW TV'de yayınlanan Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Leyla karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Leyla merak uyandırdı. Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın kadrosuna yeni oyuncular da dahil oluyor. İşte Leyla hakkında bilgiler..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Leyla karakteri, Bahar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Bahar dizisindeki Leyla kimdir ?   

    Bahar dizisi Leyla kimdir?

    Bahar dizisinde Leyla'yı Sahra Şaş canlandırıyor.  Yasemin Kay Allen, ilgiyle takip edilen dizide özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan “Leyla Ersoy” karakterine hayat verecek.

    Sahra Şaş kimdir?

    1994 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan güzel oyuncu ilk olarak Tatar Ramazan adlı dizide rol aldı. 2017 yılında Adını Kalbime Yazdım, Çoban Yıldızı ve Kadın adlı dizilerde, 2018 yılında Bizim Hikaye adlı dizide, 2020 yılında Zemheri adlı dizide, 2021 yılında Ex Aşkım adlı dizide ve Alev Alev adlı dizide, 2021 yılında İlk ve Son adlı dizilerde roller almıştır. İlk sinema oyunculuk deneyimi ise 2017’de Ankara Film Festivali'nde En İyi Senaryo ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerine Martı adlı filmle olmuştur. 2018 yılında Something about that Night adlı kısa filmde rol almıştır. Oyuncu en son Dokuz Oğuz (2023) adlı dizide televizyon seyircisinin karşısına çıkmıştır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow