hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar dizisindeki Selim kimdir? Uygar Özçelik kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Bahar dizisindeki Selim kimdir Uygar Özçelik kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    SHOW TV'de yayınlanan Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Selim karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Selim merak uyandırdı. Her Salı ekrana gelen dizide Rengin merak uyandırdı.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın hayatı başladı.  İşte Selim hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selim karakteri, Bahar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Bahar dizisindeki Selim kimdir ? 

    Bahar dizisi Selim kimdir?

    Bahar dizisinde Selim'i Uygar Özçelik canlandırıyor.  Arıza, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Asaf gibi yapımlarda yer alan Özçelik dizide Rengin'in (Ecem Özkaya) abisi Selim karakterine hayat verecek.

    Uygar Özçelik kimdir?

    Oyuncu / Yönetmen / Yardımcı Yönetmen. 1983, Ankara doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

    Aktif olarak tiyatro yapan Uygar Özçelik, yönetmen ve oyuncu olarak görev aldığı tiyatro oyunları yanı sıra 2006 yılından itibaren Kaybolan Yıllar, Fi ve Şeref Meselesi, İstanbullu Gelin, Gülperi, Alparslan Büyük Selçuklu, Asaf gibi birçok dizide yer aldı.

    Uygar Özçelik, Genco dizisinde "Ejder" karakteri ile popülaritesini arttırdı. İzleyici onu Kaybolan Yıllar dizisinde "Avşar" karakteri ile tanıdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow