hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar dizisindeki Seren kimdir? Nil Sude Albayrak kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Bahar dizisindeki Seren kimdir Nil Sude Albayrak kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    SHOW TV'de yayınlanan Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Seren karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Seren merak uyandırdı. Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın hayatı başladı.  İşte Seren hakkında bilgiler..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seren karakteri, Bahar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Bahar dizisindeki Seren kimdir ?   

    Bahar dizisi Seren kimdir?

    Bahar dizisinde Seren'i Nil Sude Albayrak canlandırıyor.  Bahar dizisinin çekildiği hastanede çalışan kıdemli bir asistan doktoru canlandırmaktadır.

    Nil Sude Albayrak kimdir?

     

    Reklam, tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. 1995, İstanbul doğumlu. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünü bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Greta Seacat Oyunculuk Atölyesinde aldı.

    Art 11 Menajerlik şirketine bağlı olarak çalışan tiyatro oyuncusu Nil Sude Albayrak, tiyatro ve reklam çalışmaları yanı sıra 2021 yılından itibaren Birthday, Şahmeran gibi film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow