hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar hangi diziden uyarlama? Kore versiyonu! Doktor Cha konusu! Bahar dizisi konusu nedir? Bahar uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?

    Bahar hangi diziden uyarlama Kore versiyonu Doktor Cha konusu Bahar dizisi konusu nedir Bahar uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi
    expand

    SHOW TV ekranlarında yeni sezonunda yayınlanacak olan Bahar dizisinin konusu araştırılıyor. Bahar dizisinde Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un oyunculuğu dikkat çekecek. Peki ama Bahar dizisinin konusu ne, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bahar dizisinin İstanbul’da geçeceği biliniyor. Güçlü olmaya çalışan bir kadının hikayesinin işleneceği dizinin konusu merak ediliyor. İşte Bahar dizisinin konusu.

    Bahar konusu nedir?

    Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow