Bayhan: Ateş düştüğü yeri yakar

Şarkıcı Bayhan Gürhan trafik kazasında hayatını kaybeden babası Sabahattin Gürhan ile ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, 'Ateş düştüğü yeri yakar' dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Şarkıcı Bayhan, katıldığı bir davette basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Muhabirlerin, 'En son acı bir haber alıp babanız vefat etmişti, ciddi bir travma sizin için, bağlarınız çok kuvvetliydi. Aşabildiniz mi?' sorusuna ünlü isim ''Daha öncesinde başlayan sorumluluklarımızdan dolayı acılarımızı yeni yaşama fırsatı buluyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar. O yüzden Allah tüm yakınlarımızı kaybedenlere sabır versin'' dedi.
Sohbetin devamında basın mensuplarının 'Yaz sezonunda yeni şarkılar gelecek mi' sorusuna da Bayhan, ''Büyük bir sürprizimiz var. Nasip olursa mayısta. Özel bir proje, bana göre büyük bir proje. Benim için çok kıymetli bir proje'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Ece İrtem'e En Acı Veda! Tabutunu Babası Omuzladı

Bir Yıldır Aşk Yaşıyorlar: Can Kızıltuğ ve Afra Karagöz’ün Romantik Kıbrıs Tatili

TEOMAN GEÇMİŞİ HATIRLADI MI?

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ’un Gurur Günü: Küçük Oğulları Ortaokuldan Mezun Oldu

Doğukan Güngör, Ece İrtem’in Vefat Haberini Askerde Öğrendi: Menajerinden Açıklama
