Bengi Öztürk: Beren Saat ile çok yakındık!
Oyuncu Bengi Öztürk, menajeri Selçuk Kaya’nın Instagram’daki canlı yayınına katıldı. Güzel oyuncu, 'Türkiye'nin Yıldızları' yarışmasında mücadele ettiği Beren Saat ile ilgili de konuştu.
Haberin Devamı
/

Bengi Öztürk, 2003-2004’te 'Türkiye’nin Yıldızları' yarışmasına katılmış, Beren Saat ve Engin Akyürek ile mücadele etmişti.
/

Ardından güzel oyuncu, ‘Küçük Gelin’, ‘Yalancı Bahar’, ‘Ege’nin Hamsisi’ gibi birçok dizide rol aldı.
Haberin Devamı
/

Posta'nın haberine göre; şimdilerde bebek bekleyen ve karantina sürecinde evden çıkmayan Öztürk, menajeri Selçuk Kaya’nın Instagram’daki canlı yayınına katıldı.
/

'Türkiye'nin Yıldızları'nda yarıştığı dönemden bahseden oyuncu, şöyle dedi:
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

“Beren Saat ile o dönem çok iyi anlaşıyorduk. Zaten aynı odada kalıyorduk. Abla-kardeş gibi olmuştuk. Ama yarışma sonrası bir daha görüşemedik. Hayat işte! Engin ile de ne zaman karşılaşsak, kucaklaşırız. Dünya tatlısı muhteşem bir insandır.”
/

2018 yılında Sertaç Akkaya ile evlenen Bengi Öztürk iki ay sonra anne olacak.