Berrak Tüzünataç ve minik Mercan'ın tatil keyfi

Özge Özpirinçci tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Yanında ailesi ve sıkı dostu Berrak Tüzünataç da vardı. İkili önceki gün denize girdi. Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan ile sahilde keyif yaptı.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor
Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci ve eşi Burak Yamantürk’ün Bodrum tatili yeni başladı. Dün plajdaydılar. Berrak, Özge ile Burak’ın Aralık 2021’de dünyaya gelen bebekleri Mercan ile yakından ilgilendi.
Suda, kumda oyun oynadılar. Mercan’ın bikinisi Berrak’ın hediyesi. Ünlü oyuncu bikiniyi Mercan daha doğmadan önce aldığını, 2 yıl sabırla hep bu anı beklediğini söyledi.
Küçük bir hatırlatma: "Özge Özpirinçci hamileyken “Akrep kadınını çok seviyorum. Ne var ki kendine çok zarar verebilen bir burç. Kızım ‘Yay’ olsun istiyorum” demişti. Malum; Berrak’ın burcu ‘Akrep"
Berrak Tüzünataç ile minik Mercan çok iyi anlaşıyor.
Sıradaki haber
Sıradaki haber