Beyza Şekerci: Bergüzar Korel bana çok destek oluyor

Etiler’de oğlunu okuldan alırken görüntülenen Beyza Şekerci, Kanal D’nin yeni dizisi 'Annem Ankara' hakkında konuştu. Yakın arkadaşı Bergüzar Korel’le aynı projede yer aldığını belirten oyuncu, "Çekimler güzel gidiyor. Çok sahnemiz yok ama dışında hep beraberiz, bana çok destek oluyor" dedi. Yazı eşi Engin Hepileri ile Çeşme’de geçirdiğini ifade eden Şekerci, oğlu Can’ın işlerine alıştığını da ekledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Beyza Şekerci, Etiler'de oğlunu okuldan almaya giderken görüntülendi. Kanal D'de ekrana gelecek 'Annem Ankara' dizisinde yakın arkadaşı Bergüzar Korel'le yer alacak oyuncu, proje hakkında konuştu.
"Çekimler başladık. Beraber çok sahnemiz yok. Hikayelerimiz çok farklı... İkimiz farklı taraftayız. Sette bir araya gelemiyoruz ama onunda dışında beraberiz. Yakın dostum, bana çok destek oluyor. Çok iyi oyuncu kendisi... Dizi çekimi güzel gidiyor" dedi.
Korel'in Londra'dan Türkiye'ye gelmesine Şekerci, "İstanbul'da mahallerimiz aynı... Orası onlar için hep vardı. Orası devam edecek. Detayları onlara sorun" diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sinan Engin'in Kızı Elif Engin ile Ahmet Ahlatcı'nın Oğlu Ahmet Emin Ahlatcı Evlendi!
Demet Akalın'dan Hadise'ye İma mı? Beyonce Konserinden Olay Sözler
Melisa Döngel Alkollü Araç Kullanırken Yakalandı! Ehliyeti Alındı
“KURALSIZ SOKAKLAR”IN KARANLIK YÜZÜ KANAL D’DE
ALYA’DAN RENKLİ KARELER! “HER HALİNLE GÜZELSİN ALYA”