'Bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş'

Oyuncu Cem Özer, bir kadın takipçisiyle sosyal medya üzerinden yaptığı görüntülü görüşmeler ve mesajların ifşa olması üzerine bir açıklama daha yaptı.
Eşi Pınar Dura ile sosyal medya hesabında bir video paylaşan Cem Özer, taciz iddialarını kabul etmedi. Ünlü oyuncu, “Bu bir taciz değil, karşılıklı olan bir şey. 10 yıl öncesinden tanıdığım biri. Eşimle ayrı olduğumuz bir dönemde yaşanmış bir hikayedir” dedi.
Araya giren Pınar Dura, “Biz yaklaşık 9 senedir beraberiz, 3 senedir evliyiz. Biz de küslükler, minik ayrılıklar yaşayabiliriz. Cem bekarken, hayatında ben yokken Almanya’da bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş” şeklinde konuştu.
Özer eşinin bu sözleri üzerine karısından özür diledi: Sıkıntı yaşadığımız dönemde bu kadının ısrarlarına dayanamayıp bir hata ettim. Sebebi de ortaya çıktı. Bir menfaat elde etmek üzere yapılan bir şeydi. Canım karımdan özür diliyorum. Ona teşekkür ediyorum, dimdik yanımda durdu.
Pınar Dura, 5 Ekim doğumlu eşi Cem Özer’in doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı: Güzel ruhlu sevgilim. Sen duygusallığınla ve merhametinle bana hep ilham veriyorsun. Hayat arkadaşın ve karın olmaktan gurur duyuyorum.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu ölümden döndü! ELLERİ, AYAKLARI YANDI!
Arka Sokaklar'ın Gökçe'si Yasemin Kay Allen'ın annesine bakın! 'GÜZELLİĞİNİ KİMDEN ALDIĞI BELLİ OLDU!'
Kardeşi evde ölü bulunmuştu! Yaşar İpek'in sözleri yürek sızlattı
Eşiyle yaş farkı tepki çekmişti! Melike Şahin, sahnede aşkını haykırdı
Pelin Akil ve Anıl Altan'ın boşanma işlemleri yaz sonuna ertelendi