Bülent Ortaçgil: Başarıyı istikrarla üretmeye borçluyum

Bülent Ortaçgil, önceki gün Aqua Florya AVM'de sahne aldı. 72 yaşındaki sanatçı, yaklaşık bin 200 kişiye 1.5 saat süren keyifli bir konser verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bülent Ortaçgil, "50'nci yılım, 50 sene içinde yaptığım her şeyden keyif aldım, hâlâ da alıyorum. Bugün de burada yarım asırdır yaptığım şarkıları insanlara söyleyeceğim, sadece burada değil birçok yerde konser vereceğim" dedi.
"HER YAŞTAN DİNLEYİCİM VAR"
Usta sanatçı, "Bu başarıyı neye borçlusunuz?" sorusuna, "Bu başarıyı 50 yıldır istikrarla üretmeye borçlu olduğumu düşünüyorum. Yıllardır üretiyorum ve aynı tarzda üretiyorum. Her yaştan dinleyicim var ve bu bana gurur veriyor" yanıtını verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süperstar Ajda Pekkan'dan HAYTAP Emekli Hayvanlar Çiftliği’ne ziyaret!
Survivor ile tanınmıştı! Taze anne Sahra Işık'tan yeni paylaşım: 'NAZARDAN ÇOK KORKUYORUM!'
Barış Manço'nun kız kardeşi İnci Manço İlbay son yolculuğuna uğurlandı!
Eşref Rüya'nın yıldızı Çağatay Ulusoy’un kardeşine bakın! Gören şaştı kaldı: 'KARİZMA GENETİK!'
Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Arda Turan'dan Sabri Ugan'a destek mesajı: 'HEP GÜZEL HABERLERİNİ DUYMAK DİLEĞİYLE'