Burcu Özberk, Bağdat Caddesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın sevincini yaşadı

Burcu Özberk, önceki akşam Bağdat Caddesi'nde görüntülendi. Oyuncu yeğeni 'Can' ve köpeği Canggu ile birlikte Bağdat Caddesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın sevincini yaşadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Burcu Özberk, önceki akşam Bağdat Caddesi'nde görüntülendi. Oyuncu yeğeni 'Can' ve köpeği Canggu ile birlikte Bağdat Caddesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın sevincini yaşadı.
Kutlamalara katılan oyuncu elindeki Türk Bayrağı'yla söylenen marşlara eşlik ederek Cumhuriyet Bayramı’nı doyasıya kutladı.
Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Özberk, "Kutlamalara geldim, harika bir ortam var burada, bu duyguyu ve heyecanı yaşamadan olmaz, onun haricinde her şey yolunda, reklam anlaşmalarım var, değerlendirdiğim dizi projeleri var, uygun ve doğru zamanda ekranlarda olacağım, şimdi müsaadenizi isteyeyim daha sonra uzun uzun konuşuruz." dedi.

Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Safiye Soyman'a büyük şok! Takipçilerini böyle uyardı: ‘Sakın itibar etmeyin’

Güller ve Günahlar'ın Zeynep'i Cemre Baysel'den 'tenis' şov: 'Olimpiyatlara hazırım'

Yaprak Dökümü'nün Deniz'iydi! Neslihan Atagül ile minik oğlu Aziz’in 'pazar' keyfi!

Güller ve Günahlar'ın Azra'sı Aleyna Solaker ile sevgilisi Berk Boyacıgil evleniyor! Teklife 'Evet' dedi!

Ali Öner ile Zeynep Atılgan aşk mı yaşıyor? İddialara noktayı koydu! Meğer ilişkisi o zaman başlamış!
