'Çaycı Hüseyin'den "ölmedim" çığlığı

Hakkında sık sık 'öldü' haberleri çıkan tiyatro ve dizi oyuncusu Alpaslan Özmol; namı değer 'Çaycı Hüseyin', ölmediğini ispat etmek için basın açıklaması yaptı.
Çığlık filminin ara karakteri hayalet maskeli katil kostümü giyen arkadaşıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan usta sanatçı, Çığlık filminde olduğu gibi sosyal medya kullanıcıları sayesinde her gün ölüm haberlerinin peşinde olduğunu, gece gündüz aranarak yaşayıp yaşamadığının kontrol edildiğini belirterek, asılsız haberlere tepki gösterdi.
Hakkında çıkan öldü dedikodularına da esprili bir dille cevap veren Özmol, "Ankara sahillerinde kutup ayısı saldırısına uğramadım, güzide ilimiz Çorum’da gerçekleşen tsunamide de metrelerce sürüklenip can çekişmedim" diyerek, sosyal medya kullanıcılarının özgünlüğüne hayran kaldığını ifade etti.
Son olarak hayranlarına da seslenen Özmol, “Sakin olun, eğer ölürsem ben size habervereceğim. Diğer asılsız haberlere itibar etmeyiniz” diyerek, sevenlerine takipte kalmalarını söyledi.
Bu gönderiyi Instagram'da görBu Bir Basın Açıklamasıdır! Öldüm mü? Ölmedim mi? #BirgünDegilHergünÖlüyoruz
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sırrı Süreyya Önder'in ölümü sonrası ünlülerden 'başsağlığı' mesajları: 'MEKANI CENNET OLSUN'
Çağla Şıkel’in ev hali! 'Kim der ki 46 yaşında!'
Ozzy Osbourne'dan sevenlerini üzen karar! 'Bir otel odasında ölmek istemiyorum'
Galatasaray'ın yıldızı Icardi aşka geldi: ‘Seninle olduğum sürece, nerede olduğumuzun önemi yok!’
Simge Ünal’a bir şok daha! ESKİ SAPIĞI YİNE HORTLADI