Cem Adrian Kuruçeşme'de müzikseverlerle bir araya geldi

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Cem Adrian, müzikseverlerle bir araya gelerek sevilen parçalarını seslendirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sahneye 'Sen Benim Şarkılarımsın' isimli parçasıyla çıkan Cem Adrian, "Hoş geldiniz. Artık son açık hava konserleri veriliyor. Burada gördüğüm kadarıyla soğuktan korkan insan pek yok. Repertuvarımızda hiç eğlenceli şarkımız yok, eğlenmek için geldiyseniz çok yanlış geldiniz" diyerek seyircisini selamladı.
Gece boyunca 'Herkes Gider Mi', 'Ben Seni Çok Sevdim', 'Tek Başına, Kül' gibi sevilen parçalarını sevenleriyle birlikte söyleyen sanatçı, buğulu sesiyle dinleyicilerini müzikal bir yolculuğa çıkardı.
Sahne performansıyla dinleyiciyi adeta büyüleyen Cem Adrian, tüm şarkılarda müzikseverlerin de kendine eşlik etmesiyle unutulmaz bir geceye imza attı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz ayrıldı mı? Sosyal medyadaki sessizliğin nedeni ortaya çıktı
Hakan Yılmaz 'Sıcak Büfe'de! İki kardeşin kahkaha dolu serüveni
Tolga Akış ve fenomen Gizem Kaya evleniyor
İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe'nin mutlu günü! Güzel haberi iki fotoğrafla duyurdu
Uzak Şehir'in 'kötü adamı' Ferit Kaya: Uzun yıllar dert ettiğim şivem şu an bana para kazandırıyor!