Cem Yılmaz Birgi'de görüntülendi
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ikinci kez geldiği İzmir'in Ödemiş ilçesi Birgi Mahallesi'nde reklam filmi çekimlerine başladı.
Haberin Devamı
/

Cem Yılmaz, reklam yüzü olduğu bir bankanın reklam filmi için tarihi ve kültürel mirasıyla öne çıkan Ödemiş'in mahallelerinden Birgi'de bir kez daha kamera karşısına geçti.
/

Derviş Ağa Medresesi'ndeki kalabalık figüran topluluğu ile yapılan çekimlerde Yılmaz, hayranlarının ilgi odağı oldu. Reklam filminin çekimlerinin bir bölümü medrese dışında yapıldı.
Haberin Devamı
/

Birgi'deki bir restoranın sahibi Yaşar Günaydın, şöyle dedi:
/

"Kuşkusuz tarihi yapılarının yanı sıra bazı dizi, sinema ve reklam filmi çekimlerinin yapılması Birgi'nin adını biraz daha ön plana çıkarmaktadır. Cem Yılmaz gibi bir sanatçının mahallemizde 3 gün boyunca çekim yapması, yalnız Birgi'ye değil, bölgeye bir canlılık getirmiştir. Ünlü sanatçıya teşekkürlerimizi sunuyoruz."
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Cem Yılmaz, geçen mayıs ayında da Birgi'de Karaoğlu Camii Sokağı'nda yine aynı banka için reklam filmi çekimi için kamera karşısına geçmişti.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı