Demet Akalın ekranlara dönüyor!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalı ile anlaşma sağladığını duyuran Demet Akalın, yeni programındaki partnerini de açıkladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan pop müziğin başarılı ismi, ünlü sunucu ile fotoğrafını yayınladı.
Müzik kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da magazin gündemine gelen Demet Akalın, geçtiğimiz ağustos ayında 10 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında dikkat çeken bir kareye yer vermişti.
51 yaşındaki popçu, Levent’te bulunan Acun Medya ofisinde Acun Ilıcalı ile objektif karşısına geçmişti.
Nazar boncuğu ve gül emojileri ile birlikte ünlü yapımcı, Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV kanalı ve hayat arkadaşı Okan Kurt'u da etiketleyen Akalın, "Hayırlı olsun diyelim mi?" mesajını yazmıştı.
Demet Akalın, TV8'de öğleden sonra ekranlara gelecek bir gündüz kuşağı programında izleyiciyle buluşacak. Şarkıcı, sosyal medyada yeni partneri Jess Molho ile pozunu paylaşarak, "Hayata dair ne varsa konuşacağız" ifadelerini kullandı.
Bir süredir ekranlardan uzak olan Akalın, son olarak 2021 yılında fenomen yarışma 'Gelinim Mutfakta'nın sunuculuk görevini üstlenmişti. Ünlü isim, Gelinim Mutfakta dışında 'Daha Ne Olsun', 'Evlilik Hayatı' ve 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programlarında yer almıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Müjde Ar, muhabirlerle tartıştı: ‘ÖZÜR DİLEYECEKSİN!’
Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray'ın duygu dolu anları! 52 YIL SONRA ZİYARET ETTİ!
Yiğit Poyraz iddialara son noktayı koydu! SURVIVOR'DA ELEME GECESİNDE ŞİKE VAR MI?
BOMBA İTİRAF! Seda Sayan 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten'i evliliğe bakın nasıl ikna etmiş!
Funda Arar'dan yaza taptaze imaj