Demet Akalın ile Esra Balamir küslüğü bitti mi?

Yaklaşık bir ay önce küsen Demet Akalın ve Esra Balamir, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Demet Akalın ve Esra Balamir, öğle yemeği eşliğinde hasret giderdi. Yaklaşık 1.5 saat süren barış yemeğinin ardından restorandan birlikte çıkan ikiliden Akalın açıklama yapmadı. Esra Balamir ise muhabirlerin sorularını yanıtladı.
Demet Akalın ile Alişan'ın sunduğu sabah programı öncesi Alişan'ın kendisini aradığını belirten Balamir, "Spordayken Alişan aradı, 'programa gel, sizi barıştıracağım' dedi. Ben de hemen kanala geçtim ve küslük son buldu. Program sonrası da yemeğe gelip, sohbet ettik." dedi.
Aracının gelmesiyle beraber muhabirlere "kolay gelsin" dileklerinde bulunan Balamir de, Akalın'ın arkasından AVM'den ayrıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sırrı Süreyya Önder'in ardından Berkun Oya'nın gözyaşları! Hastaneye kaldırılmadan iki saat önce neler yaşandı? 'Endişe ederek bu hayat yaşanmaz'
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz ayrıldı mı? Sosyal medyadaki sessizliğin nedeni ortaya çıktı
Hakan Yılmaz 'Sıcak Büfe'de! İki kardeşin kahkaha dolu serüveni
Tolga Akış ve fenomen Gizem Kaya evleniyor
İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe'nin mutlu günü! Güzel haberi iki fotoğrafla duyurdu