Derya Bedavacı müzik ziyafeti sundu

Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Ataşehir'de bir mekanda sahne aldı. 41 yaşındaki şarkıcı, 'Baştan Sona Arabesk' formatıyla müzik ziyafeti sundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Derya Bedavacı, "Bir dönemin ötelenen, hor görülen müziği arabesk, özelliklede son yıllarda yine aynı kişilerin vazgeçilmezi oldu. Bunu hep birlikte başardık. Benden önce kendinizi alkışlamanızı istiyorum. Çünkü bunu beraber başardık" diyerek, çarpıcı bir tespite imza attı.
Seyircilerin alkışlarının ardından şarkılarını birbiri ardına seslendiren Bedavacı, ardından Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur parçaları ile gönülleri fethetti.
Performansının son bölümünde ritmi arttırıp tempoyu yükselten sanatçı, 1.5 saat süren programını türküler ve halaylarla noktaladı.
Sıradaki Haber