Derya Uluğ: Senin gibi bir ablam olduğu için şanslıyım!

Şarkıcı Derya Uluğ, ablası Hülya Uluğ'un yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Derya Uluğ, son paylaşımında ablasının yeni yaşını kutladı. Hülya Uluğ ile çektiği fotoğrafını takipçileriyle paylaşan şarkıcı, şöyle dedi:
"Hayatımda tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin. Anneliği, kardeşliği, evlat olmayı, arkadaşlığı güzel derlenmiş bir gül buketi gibi bir arada öyle güzel tutuyorsun ki. Senin gibi bir ablam olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Geçmiş tüm yaşlarından daha güzel bir yaş olsun sana bu yaşın. Seni çok seviyorum iyi ki doğmuşsun canım ablacım."
Hülya Uluğ da kardeşine, "Canım kardeşim, o kadar güzel bir kalbin var ki; öyle güzel seviyorsun ki; senin o güzel sevgini öyle seviyorum ki, tarif et desen edemem. Tek bildiğim senin iyi olman için her şeyi yapabilecek olmam. İyi ki sen varsın ve iyi ki sen kardeşimsin. Seni çok seviyorum" sözleriyle yanıt verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SURVIVOR’DA FİNALE KALAN İLK YARIŞMACI BAKIN KİM OLDU! Adem, Batuhan ve Volkan gözünü şampiyonluğa dikti!
Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'dan olay sözler: 'KOCASININ VALİZİNİ HAZIRLAYAN KADINLARDAN DEĞİLİM!'
Kıvanç Tatlıtuğ ve Demet Akbağ yan yana! Başak Dizer kalp emojisi ile paylaştı!
Demet Evgar'dan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in ailesine taziye ziyareti! BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ!
Eser Yenenler - Berfu Yenenler çifti şoke oldu! Paris'te dolandırıldılar! '300 EURO ÖDEDİK!'