Duygu Boztepe, Fethiye'de evlendi

2015 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu Sertaç Boztepe’nin eşi oyuncu-sunucu Duygu Boztepe, bir süredir beraber olduğu Ersin Özşen'le evlendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Altı yıl önce hayata veda eden Sertaç Boztepe’nin eşi oyuncu-sunucu Duygu Boztepe yeniden evlendi. Bir süredir beraber olduğu Ersin Özşen’le Fethiye’de nikâh defterine imza atan Boztepe, düğünde objektiflere eşi ve kızı Duru’yla birlikte poz verdi.
Duygu Boztepe, altı yıl önce kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden eşi Sertaç Boztepe’ye Instagram’dan duygusal bir paylaşımda bulunmuştu.
Boztepe, yıllar önce kızı Duru ile eşinin çekildiği bir kareyi yayınlayarak altına şu sözleri sıraladı:
“Daha ne yaşanabilir ki derdim. Günümüzde, içinden geçtiğimiz süreçte artık ‘Vah kalana’ demeye başladım. Biliyorum ki huzurun yerinde, elin üstümüzde… Nur içinde yat canım.”
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
CEM BELEVİ'DEN UZMANLARA 'İSTANBUL DEPREMİ' TEPKİSİ! Resmen isyan etti: 'Korku salmayın!'
ZAYIFLIĞI DİKKAT ÇEKTİ! Bengü 'Photoshop' iddialarına bakın ne yanıt verdi!
Survivor'dan elenmişti! Batuhan Gökgöz'den ilk paylaşım! 2 ismi unutmadı: 'GÜZEL İNSANLAR!'
Seray Sever'den tatil beldelerindeki lahmacun fiyatlarına tepki: 'O PARALARI VERMEK GÖRGÜSÜZLÜK!'
AYRILDIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ! Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Maldivler'de aşk tazeledi