Ebru Yaşar çarpıcı açıklamalarda bulundu

Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Yaşar, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ebru Yaşar, meslektaşı Mustafa Sandal’ın ‘Bazı sanatçılar PR yapmak için yılbaşı sahne ücretlerini abartıyor’ açıklamasına şu yorumu yaptı:
Yıllardır bu piyasanın içinde bir insan olarak, her şey sıradan görülürse hiçbir şeyin haber değeri olmaz. Haber demek biraz abartı demek. Tabii ki bu fiyatlarda her zaman olduğu gibi abartılar var, abartılıyor.
Sahnede nazara geldiği için kırmızı renk kıyafet giymeme geleneğini sürdüren şarkıcı, “Hâlâ giymiyorum, bakın siyahlarla çıktım. Gerçekten korkuyorum kırmızı giymekten. Dua okuyoruz, sahneye çıkmadan bol bol” dedi.
Nükhet Duru'nun tayt açıklamasını da değerlendiren Ebru Yaşar, "Kötü bir şey söylemedi. Yerine ve vücuduna göre giyenmek lazım. Fit bir vücuda sahipsindir, tayt çok yakışır. Öbür türlü üstüne tunikle daha iyi olur" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


ALTI ÜSTÜ İSTANBUL KONUSU VE OYUNCULARI: ATV Altı Üstü İstanbul Dizisi Konu Ne, Oyuncuları Kimler, Nerede Çekiliyor? Ziyankar Mahallesi Nerede?

“İLK KEZ BİR ANNEYİ OYNUYORUM”

Kızılcık Şerbeti’nin Işıl’ı Ece İrtem 35 Yaşında Hayatını Kaybetti

DAHA 17’DE NEFES KESEN GECE! Türkiye gündüz maçı, akşam Daha 17’yi seyretti

Yasemin Şefkatli’den Sevimli Paylaşım: Minik Tatlısesler Dedelerini Andırdı
