Ebru Yaşar çarpıcı açıklamalarda bulundu

Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Yaşar, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ebru Yaşar, meslektaşı Mustafa Sandal’ın ‘Bazı sanatçılar PR yapmak için yılbaşı sahne ücretlerini abartıyor’ açıklamasına şu yorumu yaptı:
Yıllardır bu piyasanın içinde bir insan olarak, her şey sıradan görülürse hiçbir şeyin haber değeri olmaz. Haber demek biraz abartı demek. Tabii ki bu fiyatlarda her zaman olduğu gibi abartılar var, abartılıyor.
Sahnede nazara geldiği için kırmızı renk kıyafet giymeme geleneğini sürdüren şarkıcı, “Hâlâ giymiyorum, bakın siyahlarla çıktım. Gerçekten korkuyorum kırmızı giymekten. Dua okuyoruz, sahneye çıkmadan bol bol” dedi.
Nükhet Duru'nun tayt açıklamasını da değerlendiren Ebru Yaşar, "Kötü bir şey söylemedi. Yerine ve vücuduna göre giyenmek lazım. Fit bir vücuda sahipsindir, tayt çok yakışır. Öbür türlü üstüne tunikle daha iyi olur" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar ile sevgilisi aşka geldi! ‘VENEDİK BİR DÜNYA GÜZELİ GÖRSÜN!’
Ala Tokel ile Danla Bilic yine mi küstü? 'Sen enayi misin?' dedi, noktayı koydu: 'Hala intikam planları peşindeyseniz...'
Cemre Baysel'in "Güneş’i Yakalıyorum" Pozu Sosyal Medyayı Salladı! Aytaç Şaşmaz'dan Dikkat Çeken Gönderme
Icardi ve Wanda Nara Yine Karşı Karşıya! Gelen Mail Olay Yarattı! Sosyal Medyada Hakaretler Havada Uçuştu
Talihsiz kaza! Demet Akalın sevenlerini korkuttu: 'Bayram acısı bu olsun'