Ece Erken'den yürek burkan paylaşım
Sunucu Ece Erken, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından duygusal paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Ece Erken son olarak, geçtiğimiz sene hayatını kaybeden eşi Mahmutyazıcıoğlu’nu andı.
Ünlü sucucu Ece Erken'in Haziran 2021'de nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ölüm yıl dönümünde andı.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor
Ece Erken Twitter sayfasında "Bugün eşimi kaybedeli tam 1 yıl oldu. Pazartesi de mahkemesi var.
Onu bizden alanların, eksik bırakanların en ağır cezaları almalarını Rabbim'den diliyorum" mesajını yayınladı.
Geçtiğimiz günlerde ise bir takipçisi Ece Erken'e 'Eşinizin soyadını neden sildiniz?' diye sordu. Erken ise 'Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha daiğrenç şeyler duyuyorum' yanıtını verdi.