Erol Büyükburç’un mirası kardeşleri birbirine düşürdü

7 yıl önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Erol Büyükburç’un anneleri ayrı olan kızları Evren Büyükburç, Jeyan Büyükburç ve Özlem Derya Büyükburç yasal mirasçı olarak belirlendi.
Büyükburç, vasiyetinde tüm mirasını kızı Evren Büyükburç’a bırakınca kız kardeşler arasında miras kavgası çıktı.
Mirastan mahrum kalan Jeyan Büyükburç ile Özlem Derya Büyükburç da vasiyetnameye itiraz ederek dava açtı. Sanatçının kızı olduğunu iddia eden Esra Şimşek de İstanbul 5. Aile Mahkemesi’ne başvurarak babalık davası açtı.
KIZ KARDEŞLERİNE DAVA AÇTI
Adli Tıp’tan gelen sonuca göre Şimşek, Büyükburç’un kızı çıktı. Şimşek, bu defa babasının mirasından pay alamadığı gerekçesiyle üvey kız kardeşlerine dava açtı.
Erol Büyükburç’un mirasının 3’e bölündüğünü dilekçesinde belirten Şimşek, kendisinin de mirastan hak sahibi olduğunu öne sürdü.
5 MİLYON DOLARLIK MAL VARLIĞI KIZLARINI BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ
Erol Büyükburç’un Etiler’de ve Beşiktaş’ta iki evi, Mecidiyeköy’de bir dükkânı, Yalova-Çınarcık’ta yazlığı, bir arabası ve banka hesabında 300 bin lira olan mal varlığı kızları arasında paylaşılamıyordu.
Kaynak: Hürriyet / Özge Eğrikar
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sırrı Süreyya Önder'in ölümü sonrası ünlülerden 'başsağlığı' mesajları: 'MEKANI CENNET OLSUN'
Çağla Şıkel’in ev hali! 'Kim der ki 46 yaşında!'
Ozzy Osbourne'dan sevenlerini üzen karar! 'Bir otel odasında ölmek istemiyorum'
Galatasaray'ın yıldızı Icardi aşka geldi: ‘Seninle olduğum sürece, nerede olduğumuzun önemi yok!’
Simge Ünal’a bir şok daha! ESKİ SAPIĞI YİNE HORTLADI