Erol Evgin besteci Melih Kibar'ı andı!

Erol Evgin besteci Melih Kibarı andı
expand

Hababam Sınıfı'nın da arasında bulunduğu pek çok filmin müziğine imza atan besteci Melih Kibar'ın vefatının üzerinden 20 yıl geçti. Erol Evgin, yakın dostunu unutmadı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Besteci ve söz yazarı Melih Kibar, imza attığı "Aile Şerefi", "Neşeli Günler", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Devlerin Aşkı", "Dila Hanım", "Tosun Paşa", "Çiçek Abbas" ve "Hababam Sınıfı"na yaptığı film müzikleriyle hatırlanıyor.
 
Uzun süren kanser tedavisinin ardından 7 Nisan 2005'te İstanbul'da vefat eden bestecinin, 20. ölüm yıl dönümünde Erol Evgin unutmadı.

 

Melih Kibar ile yıllar önce çektirdiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayımlayan Erol Evgin; "Melihciğim, aramızdan ayrılalı 20 yıl oldu. Şarkıların ve hatıran hep taptaze... Mekânın cennet olsun, kardeşim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow