Ajda Pekkan Harbiye'yi Salladı! Sahne Kostümüyle Sosyal Medyada Olay Oldu
Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği ilk konserle hem müzikseverleri büyüledi hem de sahne kostümüyle dikkatleri üzerine topladı. Yıllara meydan okuyan enerjisi ve şıklığıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.
Haberin Devamı
/

Türk müziğinin Süperstar’ı Ajda Pekkan, Harbiye'deki konserinde yine izleyicilerini büyülemeyi başardı. Sahneye çıktığı andan itibaren yıllara meydan okuyan enerjisiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Pekkan, bu kez sahne kostümüyle de dikkatleri üzerine çekti.
/

Sahneye ilk adım attığı günden itibaren her zaman yenilikçi ve dinamik olan Ajda Pekkan, yaş aldıkça ışıltısını artırmaya devam ediyor. Bazıları onun genç kalma çabalarını eleştiriyor ve estetik operasyonlarını tartışıyor, ancak o, enerjisiyle 'Ben hâlâ buradayım!' mesajı veriyor.
Haberin Devamı
/

Konserde dikkat çeken bir diğer unsur ise Ajda Pekkan'ın sahne kostümüydü. Altın renkli, göğüs kısmı korse formunda tasarlanan ve kabarık drapeli eteğiyle gözleri kamaştıran elbisesi, zarif omuz detayları ve altın maskesiyle sahnede teatral bir hava yarattı. Kombin, gladyatör ve uzaylı karışımı detaylarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Pekkan'ın bu elbisesi, bazı takipçileri tarafından Bülent Ersoy tarzıyla kıyaslandı.
/

Müzikal performansıyla da büyüleyen Ajda Pekkan, 70’lerden bugüne kadar olan zengin repertuvarıyla konser boyunca temposunu hiç düşürmedi. "Bu sahnede olmaktan her seferinde heyecan duyuyorum" diyerek Harbiye'ye duyduğu bağlılığı dile getiren ünlü isim, gecenin sonunda dakikalarca alkışlandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Sosyal medyada ise Ajda Pekkan'a gelen yorumlar şöyleydi:
"Yaşlanmayı reddediyor resmen kadın."
"Kitaplarda okutulacaksın be kadın."
"Şu yaşta canlı performans!"
"Yeşil altın tadında."
"Merkez bankasının altın rezervleri bu gece Harbiye'de."
"24 ayar altın diye yorumladım."