Deniz Bulutsuz 'Cezaevine gireceği günü bekliyorum' demişti! Ozan Güven, o sözler sorulunca bakın ne yanıt verdi!
2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan eski sevgilisi Ozan Güven'e dair paylaşımda bulunan Deniz Bulutsuz, 'Cezaevine gireceği günü bekliyorum' demişti. Ünlü oyuncu Ozan Güven basın mensupları tarafından görüntülendi. Deniz Bulutsuz’un sözleri anımsatılan 50 yaşındaki oyuncu, dikkat çeken bir yanıt verdi.

Deniz Bulutsuz, şiddet davasına ilişkin karar sonrası 2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan eski sevgilisi Ozan Güven hakkında paylaşımda bulunmuştu. Basın mensupları tarafından görüntülenen ünlü oyuncu Ozan Güven davaya dair bir soru üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Davayla ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Çünkü yargı süreci hala devam ediyor. Önemli birkaç gelişme olursa açıklama yaparız"

Muhabir Online mikrofonlarına konuşan ünlü isme, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'un "Cezaevine gireceği günü bekliyorum" sözleri de anımsatıldı.

Ozan Güven yaptığı açıklamada "Ben hiç ilgilenmiyorum o konuyla. Sadece mahkemeyle ilgileniyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi, geçen cuma günü görülen duruşmada Ozan Güven’i ‘kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırmıştı.

Mahkemenin verdiği karar sonrası Deniz Bulutsuz, "Unutmayın, asla yalnız değiliz, değilsiniz!" başlığıyla sosyal medya hesabında paylaşımda bulunmuştu:

“5 yıl önce Ozan Güven’in şiddetine maruz kaldım ve açtığım davada mahkeme ona mahkûmiyet kararı verdi. Aynı zamanda bana atılan suçlamalardan beraat ettim. Bugün itibarıyla, cezasının uygulanacağı ve cezaevine gireceği günü bekliyorum. Kazandım, büyük bir mutlulukla yazıyorum"

Deniz Bulutsuz sözlerine şöyle devam etmişti:

"Hakkımızı aramanın boş olduğuna inandırıldığımız, adalete güvenin sarsıldığı bir dönemde 5 yıl süren bir savaşın ardından kazanmak, kadına şiddet uygulayan birinin hapisle cezalandırıldığını görmek muazzam bir duygu. Davayı açarken iki amacım vardı:

Biri, bana yapılan haksızlığa karşı hakkımı savunmak. Diğeri ise şiddet gören kadınların seslerini çıkarmaktan korkmamaları için ilham vermekti. Umarım bu karar, şiddet gören kadınlar için emsal teşkil eder. Kötülüklerin cezasız kalmadığını gösteren daha nice günlere…"