Eşref Rüya’da Dengeleri Değiştirecek Öpücük! Kübra Ünlü Yazdı
Kanal D’nin her bölümü merakla beklenen dizisi ‘Eşref Rüya’, çarşamba ekranına yine damgasını vurdu. Eşref (Çağatay Ulusoy) ve Nisan (Demet Özdemir) yakınlaşmasında kritik eşiğin geçildiği 11. Bölüm izlenme rekorları kırdı.

Eşref’in “Sadece rüyalarda olacak kadar güzelsin” dediği Rüya, Eşref’e ‘Seni seviyorum ’dedi.
Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve prodüksiyonuyla izleyicilerin kısa süre beğenisini kazanan dizi izlenirlik oranlarında geceyi zirvede bitirdi.

Fragmanlarının dahi izlenme rekorları kırdığı Kanal D’nin sevilen dizisi Eşref Rüya’nın 11. Bölümünde Nisan; Eşref’e olan sevgisini itiraf etse de Eşref Tek Nisan’a duygularını açmadı.
Sözcüklerin önünü bir öpücükle kestiği dakikalar ise dizinin müdavimlerini oldukça sevindirdi. Sosyal medya platformlarında paylaşıma giren anlar, gelecek bölümlerin habercisi oldu.
Nisan’ın Eşref’e olan yakınlığı ile iyice deliye dönen Çiğdem intikam planlarını devreye soktu. Çiğdemi bambaşka bir profile dönüştüren bu gelişmeler Nisan’a düşman olmasına sebep oldu.

Gerçekleri değiştirerek Eşref Tek’e anlatan Çiğdem’in yaptığı kötülükler ise bunlarla kalmadı.
Nisan’ın; Serdar Amir’in muhbiri olduğunu Eşref’e anlatan Çiğdem, Nisan’ı köşeye sıkıştırmayı başardı.
Eşref Tek düşmanlarına gözdağı vermek üzere Nusret’i infaz etti. Nusret Ağa'nın intikamını almak isteyen aşiret, hız kesmedi.
Eşref'e tuzak kuran Kadir ise, ava giderken avlandı.

Kadir'in tespihi üzerinden yaptığı tüm konuşmalarını dinleyen Eşref, Müslüm ve Faruk; Kadir'den beklemedikleri bir pişmanlık itirafı duydu.
Kadir’in gerçek yüzünün ortaya çıktı. Nusret’in öldürülmesinde itirafçı olmak üzere hazırlanan Nisan’ı beklemediği sürprizlerle karşılaştı.
Kardeşi Afra ile baş başa geçirdiği gece de Nisan Afra’ya ‘dünyadaki en yanlış adama âşık oldum ’dedi.
Çiğdem, Eşref'e Nisan'ın Serdar Amir'le birlikte çekildiği fotoğrafları gösterdi. Gördükleri karşısında çılgına dönen Eşref soluğu Nisan’ın kapısında aldı.


Yetimlerin başına ben geçeceğim diyen Kadir’e Eşref; kendisine karşı kurulan oyunları her defasında bozmayı başaran Eşref Tek, “Düşmanımın düşmanı dostumdur” dedi.
Eşref’in gözünün içine bakıp tetiği çekecek bir Allah’ın kulu yok, dedi. 11. bölümün sonunda Nisan’a da hesap soran Eşref Tek’e; Nisan’ın verdiği cevap ise dengeleri yeniden kurduracak.
Nisan’a ‘Neden beni satmadın’ diyen Eşref ummadığı bir cevap ile karşı karşıya geldi. ‘Çünkü seni seviyorum’ diyerek cep veren Nisan ise Eşrefin öpücüklerine boğuldu.