Eşref Rüya'ya damga vuran sahne! Eşref, Nusret Ağa'yı vurdu! 'Bu alemde dostlarımı arkama, düşmanlarımı karşıma alırım'
Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Eşref Rüya’ dizisi 10. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisinde Eşref, Nusret Ağa'yı vurdu. Eşref’in 'Bu alemde dostlarımı arkama, düşmanlarımı karşıma alırım' sözleri dikkat çekti.

Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Eşref Rüya’ bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı dizide Afra ablasına telefon etti. 'Çiğdem beni gördü bu kadın beni rahat bırakmayacak' diyen Afra, ablasını çağırdı.

Çiğdem'e Nisan'dan 'Pişman olacağın bir şey yapmadan önce alt kata gel' mesajı geldi. Çiğdem alt kata indiğinde Nisan ona 'Atıf'ı konuşmasın diye öldüreceksin. Senin için yolu sonu Çiğdem diyerek onu bodruma kilitledi. Çiğdem alt katta telefonun çekmediğini fark ettiğinde çok sinirlendi.

Eşref, Nimet ile yüzleşti. Nimet 'Bazı yanlış anlamaları giderelim dedim. Saldırıya uğramışsınız, peşinize kiralık katiller takılmış. Ama biz değildik, babam namert adamdır.' dedi.

Eşref 'Senin baban bana el öptürmeye çalıştı. Savaş bitecek ama el öperek değil, bazı kelleler gidecek' sözleri ile Nimet'e gözdağı verdi. Nimet tam odayı terk edecekken Eşref'e dönerek 'Sevgilin nasıl, iyi mi?' diye sordu.

Eşref ve Nisan seyyar köftecide buluştular. Mum ışığında romantik bir akşam yemeği yiyeceklerini düşünen Nisan Eşref'in bu tercihine şaşırdı. Nisan Eşref'e 'Biz seninle niye bu kadar çok görüşüyoruz? Bence, benden hoşlanmak sana ağır geldi. Ne hissediyorsun, söyle açık açık' diyerek Eşref'i sıkıştırdı. Eşref ise ben konuşamam böyle şeyleri diye konuşmaktan kaçtı ve söz yine Rüya'ya geldi.

Ancak Eşref unutacağına söz ver diyerek Nisan'a 'Sadece rüyalarda olacak kadar güzelsin' dedi ve ardından kendi söylediklerinden utandı.
Nusret kızının öldüğü yalanına inanarak Yakup'un yanına gitti. 'Benim kızım bugün Eşref ile konuşmaya gitti. Ama Eşref ne yaptı, beni öldürmek için arabama bomba koydu. Bundan sonra kimse beni durdurmaya çalışmasın. Benim kızım gözlerimin önünde parçalara ayrıldı. Eşref ölecek' dedi. Yakup bu işi Eşref'in yaptığına ikna olmadı.

Çiğdem sonunda depodan kurtuldu. Yukarı hastane odasına çıktığında Atıf artık uyanmıştı. Çiğdem ve amiri de oradayken Çiğdem'i işaret etti. Ancak tam bu andan sonra Atıf tekrar kendinden geçti ve hayatını kaybetti.
Eşref Nimet'in ölüm haberini alırken, Nisan da Atıf'ın hayatını kaybettiğini öğrendi.
Nisan kendini yakma pahasına da olsa Çiğdem'i ele vermek için karakola gitmeye karar verdi. Afra bunun başka bir yolu yok mu diyerek göz yaşları içinde ablasını ikna etmeye çalıştı. Ancak Nisan kararlıydı.

Eşref, 'Oyun kuranın oyununu bozarız' diyerek aslında Nimet'in hayatta olduğunu herkese gösterdi.
Kızını karşısında gören Nusret Ağa neye uğradığını şaşırdı. Eşref 'Acaba sen yanlış insanlara mı güvendin Nusret ağa?' diyerek Kadir'i yanına çağırdı.
Eşref 'Madem ortada bir haksızlık var özür dilemek düşer. Adamlarını ve seni affetmem için tek bir şartım var. Elimi öpüp aman dilersen canını bağışlarım Nusret Ağa' dedi.

Nusret Ağa bu sözlere 'Ölürüm de öpmem' değince Eşref 'O zaman ölürsün' diyerek Nusret Ağa'yı vurdu.
Eşref "Bu alemde ben dostlarımı arkama, düşmanlarımı da karşıma alırım. Yüreği yeten karşıma çıksın." diye bağırarak herkese gözdağı verdi.
Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşref Rüya çarşamba günleri saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.