Lise sıralarından evlilik yoluna: Gökhan Türkmen ve eşinden romantik paylaşım
Oğuzhan Koç ve Merve Özbey'in 'Geçsin Yıllar' şarkısı sosyal medyada trend olurken, lise aşkını nikah masasına taşıyan Gökhan Türkmen ve eşi Sinem Aksoy’un paylaşımları büyük ilgi gördü.
Haberin Devamı
/

Sosyal medyada hızla yayılan ‘Geçsin Yıllar’ akımı, Oğuzhan Koç ve Merve Özbey’in şarkısındaki “Bekleyelim de geçsin yıllar, saçımızda çoğalsın kırlar” sözleriyle başladı. Çiftlerin lise yıllarından günümüze değişimlerini gösteren paylaşımlar arasında Gökhan Türkmen ve Sinem Aksoy da yer aldı.
/

Lisede başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ve 1 Eylül 2014’te dünyaevine giren çiftin hikayesi uzun yıllara dayanıyor. Sinem Aksoy, daha önce verdiği röportajda, “Lise sıralarında Gökhan’la ders arasında küçük notlarla iletişim kurardık. Üniversite, iş hayatı derken ayrı düşsek de hep haberleşiyorduk. Sonra bir gün yeniden buluştuk ve aramızdaki bağ değişti,” diyerek sevgili oluş sürecini anlattı.
Haberin Devamı
/

Gökhan Türkmen ise, “Uzun süre görüşemiyorduk ama o gün buluşmamızda aramızda özel bir enerji oluştu. O anda evlenip çocuk yapmaya karar verdim,” ifadelerini kullandı.
/

Sinem Aksoy, sosyal medya akımına lise fotoğrafıyla katılırken, Oğuzhan Koç da çiftin paylaşımına duygusal emojilerle destek verdi. İkilinin yıllar içindeki değişimi takipçilerin büyük beğenisini kazandı.