Medcezir'in Mert'iydi! Taner Ölmez'den şaşırtan itiraf! 'Serenay Sarıkaya ile konuştum'
Taner Ölmez; Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı bir döneme damga vuran 'Medcezir' dizisinin oyuncu kadrosundaydı. Ünlü isim 'Serenay Sarıkaya ile konuştum' diyerek dizinin yeniden çekilmesi için harekete geçtiğini itiraf etti.
Haberin Devamı
/

2013 -2015 yılları arasında yayınlanan Medcezir dizisi bugün bile hafızalardaki yerini koruyor. Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Mine Tugay, Hazar Ergüçlü gibi isimlerin yer aldığı dizide Mert' karakterini canlandıran Taner Ölmez, şaşırtan bir itiraf geldi.
/

Ölmez, Medcezir'in yeniden çekilmesi için rol arkadaşlarıyla konuştuğunu açıkladı:
Haberin Devamı
/

'Geçen yıl Ece Yörenç ve Serenay Sarıkaya ile karşılaştım. 'Yıllar sonrası diye Medcezir'i yeniden yapalım' dedim. 'Ben varım, Çağatay Ulusoy ve Barış Falay ile de konuşuruz' dedim onlara. Ben böyle bir şeyin içinde olmayı çok isterim, olursa bir gün olur’