'Yalan' dizisinde Melike gerçeği öğrendi! Cengiz cezaevinde saldırıya uğradı
Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın başrolleri paylaştığı 'Yalan' dizisi yine Kanal D izleyicilerini ekran başına kilitledi. Melike, Hazal'a dair gerçekleri öğrendi. Cengiz cezaevinde hayatının şokunu yaşadı. İşte 17. bölümüyle ekrana gelen ‘Yalan’ dizisinde yaşananlar...

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği sevilen dizisi Yalan'ın 17. bölümünde adeta nefes kesti. Melike, Hülya'ya "Kenan'ı kocan öldürmüş" dedi. Melike, Hülya'nın inkar etmesi üzerine şu sözlerle ona çıkıştı:

"Kahveci Necdet her şeyi anlattı. Senin kocan doğru kişi olsaydı bu zamana kadar her şeyi anlatırdı. Katil Cengiz."

Duru ile Kerim, Yusuf'un yanına geldiğinde Berrin de odadaydı. Yusuf panikle dışarı çıktı, Berrin de korkudan ne yapacağını şaşırdı.

Hülya panikle Hazal'a Kenan'ı öldürdüğünü söyledi. Cengiz yıllardır Hülya'nın sırrını saklıyormuş. Hülya, Hazal'ı “Bu dediklerimi kimseye söylemeyeceksin” diyerek tembihledi. Kadir yeni gelişmeyi annesi Zehra'yla paylaştı. Böyle bir şeyden ötürü oğlunun hayatını kaybettiğini düşünen Zehra yerle bir oldu.

Cengiz duruşmaya çıktığında tüm iddialı reddetti. Avukatı tutuksuz olarak yargılanmasını talep etti. Hakim dosya incelendiğinde savcılığın tutuklama talebini uygulanmasına karar verdi. Zehra bu zamana kadar ki davranışlarından ötürü Melike'den özür diledi.

Duru kahve almaya geldiğinde Tuna'yı bir kızla konuşurken görünce rahatsız oldu. Necdet, Hülya'nın evine gelerek her şeyi gördüğünü 20 milyon TL karşılığında susacağını ifade etti.

Kadir, Hazal'a neden annesinin yanında olmadığını sordu. Hazal yalanlarla Kadir'i geçiştirdi. Hazal daha sonra Yusuf'un yanına geçerek Necdet'i susturmasını istedi. Yusuf yardım edemeyeceğini belirtti. Hazal bir de Necdet'le konuşarak çözüm bulmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Melike, Hülya'yla yüzleşerek 'Bundan sonra benim senin gibi bir ablam yok" dedi. Hülya da, "Benim de senin gibi bir kardeşim yok" yanıtını verdi. Zehra, Mecit'ten Cengiz'in hapishanede öldürülmesini istedi. Savcı Yaman, Melike'ye aşkını ilan etti. Melike'nin tedirgin olduğunu görünce geri çekildi. Birisi bu konuşma geçerken Melike ile Yaman'ın fotoğrafını çekti.

Necdet planlanmış bir şekilde tartışmayı ayırmak isterken yanlışlıkla olmuş gibi öldürüldü. Cengiz hapishanede şişlendi.

Kadir hesaplarından para çekilmek istendiğini öğrenince tekrar Hazal'a hesap sordu. Hazal her şeyi itiraf ederken Melike hepsini duydu.

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in, yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını da Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Yalan’ın senaryosunu Leyla Uslu Öter’in kaleme aldı.
Başrollerini Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak ve Emir Benderlioğlu’nun paylaştığı dizi, cumartesi günleri izleyiciyle buluşmaya devam edecek.