Gelin adayı Hanife, tesettür markasının yüzü olacak

Gelin adayı Hanife, tesettür markasının yüzü olacak
expand

Zuhal Topal'ın izdivaç programında aradığı eş adayını bulamayan Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Katıldığı izdivaç programının en popüler yüzü olan Hanife bir dönem gördüğü ilgiden sıkılmış ve programı bırakmıştı. Ancak bu dönem çok uzun sürmedi. Hanife ekranlardan uzak durmaya dayanamadı ve geri döndü. Şimdi izdivaç programları yok ama Hanife bu sefer de popülerliğinin tadını Instagram hesabından çıkarıyor.

Evliliği rafa kaldıran Hanife, 460 binden fazla takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından paylaştığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor.

Hemen hemen her markanın ürünlerini tanıtan Hanife'nin Türkiye'nin önde gelen bir tesettür markasının yüzü olacağı konuşuluyor.

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow