GENÇLER ŞARKILARIMI BENİMLE BERABER SÖYLÜYOR

Türk pop müziğinin sevilen ismi Soner Arıca, Radyo D’de Fatih Uslu’nun konuğu oldu.
90’lı yıllara damga vuran isimlerden sanatçı Soner Arıca, Radyo D’ye özel açıklamalarda bulundu. Geçmiş zamanların müzikleri ile şimdiki eserleri karşılaştıran Soner Arıca, “Pop müzik dediğimiz şeyin yelpazesi o kadar geniş ki bunun içine neyi dahil edeceğimizi anlamadık biz.
Bugün bence kalite yükseliyor fakat bu yükselen kaliteye dikkat etmiyoruz ya da çabuk ulaşmıyoruz çünkü çok şarkı var. O kadar şeyin içinde gürültülü gibi gelse de çok özenilmiş, çok yeni ilham verici solistler var, aranjörler var ama şu anda eksik olan şey dinlememiz lazım, dinlemediğimiz için ayrıştıramıyoruz. Bir kalitesizlik algısı var ama hepsi geçici” diye konuştu.
Programda, sevilen şarkısı “Deniz Gözlüm” hakkında da konuşan Arıca, “Aslında bir hikâyenin bana şarkı yazdırması değil, bir şarkıyı hikâyeli hale getirmekti olay. O yüzden Deniz Gözüm şarkısı bir hikâyeden çıkmadı” dedi.
Şu an daha çok genç dinleyicilerin konserlerine geldiğini vurgulayan Arıca, “Benimle beraber söylüyorlar şarkıları şaşırıyorum. Tabii bu da sizin programlarınız sayesinde oluyor” ifadelerini kullandı.
Arıca, yazın konser turlarının da devam edeceğini açıkladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İrem Derici’den sahnede evlilik teklifi: Lütfen benimle evlen
15 MAYIS YAYIN AKIŞI: Bu Akşam Hangi Diziler Var? İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? ? 15 Mayıs tv yayın akışı listesi
EŞREF VE NİSAN PUSUYA DÜŞTÜ
Neşe ve Gülden Karaböcek Arasındaki Fırtına: Ailede Saklı Gerçekler
Harika Avcı’nın Sağlık Durumu: “Ölmeyi Tercih Ettim” Duygusal Açıklaması