Gökhan Türkmen ojeleriyle ilgili konuştu

Önceki gün kızlarıyla Hupalupa Eğlence Merkezi'nde zaman geçiren Gökhan Türkmen, tırnaklarındaki oje ile ilgili sorulara yanıt verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gökhan Türkmen, Metropol İstanbul'da görüntülendi. Kızlarıyla Hupalupa Eğlence Merkezi'nde zaman geçiren Türkmen, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak yeni single heyecanını dile getirdi.
19 Ocak'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenleyeceği konserine hazırlandığını belirten sanatçı, o gün yeni single'ını sevenleriyle birlikte söyleyerek duyuracağını açıkladı.
Ayrıca sosyal medyada paylaştığı tırnaklarındaki oje ile ilgili sorulara "Ne diyeyim ki? Zevkler ve renkler tartışılmaz, ben seviyorum kendime yakıştırıyorum" şeklinde cevap verdi.

Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un gençlik haline bakın! 'Vay be hocam, Herkül gibiymişsiniz'

Eşref Rüya final yaptı! Demet Özdemir deniz ve güneşin tadını çıkardı! 'Güzel denizkızı’

ORTALIK KARIŞACAK! Tan Taşçı'dan Norm Ender'in 'Kanye West' çıkışına bomba yanıt: 'Edepsizliğin lüzumu yok!'

Rock yıldızı Teoman'dan ilginç performans! Yere uzanıp şarkı söyledi

Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal ve Berk Cankat, Tokyo'da aşka geldi! 'AMA ÇOK TATLISIN'
