Gülşah Saraçoğlu'nun kuafördeki bahçesinde bulunan uçağa göz koydu

Bir dönem podyumların tozunu attıran eski manken moda tasarımcısı Ebru Şancı ve ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu Etiler’de bulunan bir kuaför çıkışı basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etti. Ünlü isimler güzellik salonun bahçesinde bulunan uçağa göz koydu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Etiler’de bulunan kuaförde imajını tazeleyen Ebru Şancı ve Gülşah Saraçoğlu kuaför çıkışı gazetecilerle ayak üstü sohbetti. Çıkışta San Kuaför'ün bahçesinde gördükleri uçağın çekilişle bir talihliye hediye edileceğini öğrenen Ebru Şancı ve Gülşah Saraçoğlu, adeta uçağa el koydu.
Yusuf Yalmancı ile birlikte uçağın içine binen Şancı 5 milyon lira değerindeki uçağın kendisine çıktığında satacağını belirtti.
Şancı “Ben düz yolda yürüyemiyorum nasıl uçayım? satıp bu parayla yatırım yaparım” dedi.
Göğüs dekolteli siyah payetli elbisesiyle uçağın yanında cesur pozlar veren Saraçoğlu, çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü modacının fotoğrafları çok beğenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Survivor'da ilk finalist belli oldu! Batuhan-Volkan mücadelesi nefes kesti! İşte İstanbul biletini kapan isim...
SON DAKİKA SURVIVOR'DA 1. FİNALİST BELLİ OLDU 6 HAZİRAN 2025 | Survivor'da 1. finalist kim oldu, Batuhan mı Volkan mı?
Kim der ki 53 yaşında! Jennie Garth sosyal medyayı salladı: 'Kendime hiç bu kadar güvenmemiştim'
Bahar Candan 'Ablam ölüyor' demişti! Nihal Candan’ın sağlık durumu nasıl? Pınar Kerimoğlu duyurdu: 'Lütfen dua edelim!'
İnci Taneleri'nin yıldızı Kubilay Aka saçlarını pembeye boyattı! Hafsanur Sancaktutan kayıtsız kalamadı: 'PAMUK ŞEKERİM!'