Hande Ataizi kazadan sonra ilk kez konuştu
Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Oyuncu, spordan çıktığını söyledi ve ekledi: “Hep böyle makyajsız yakalıyorsunuz.”
Haberin Devamı
/

Oğlu Leon’un eski eşi Benjamin Harvey’nin yanındayken düşmesi hatırlatılınca Ataizi, “Çocuk bu, düşmesi normal. Benjamin haberleri görünce çok üzüldü” dedi.
/

Hande Ataizi’nin 2 yıl önce boşandığı Benjamin Harvey oğulları Leon (5) ile birlikte Bebek Parkı’ndaydı.
Haberin Devamı
/

Benjamin Harvey bir ara parkta arkadaşıyla koyu sohbete daldı. Leon’un tırmandığı oyuncağın üzerinde yaptığı tehlikeli hareketleri fark etmedi. Görenlerin “Aman dikkat” uyarısını da duymadı. Derken Leon yere düştü ve ağlamaya başladı.
/

Benjamin Harvey parktaki bir ebeveynin “Oğlunuz düştü, ağlıyor” sözleri üzerine Leon’un yanına koştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Oğlunu sakinleştirdi, birlikte oyun oynadılar. Bu arada Benjamin Harvey eski eşi Hande Ataizi’ni telefonla aradı.