Hande Subaşı: Kadere inanıyorum

Kanal D’nin sevilen dizisi “Baht Oyunu” ile ekrana dönen Hande Subaşı, bir magazin dergisinin yeni sayısına konuk oldu.
Oyuncu, yeni dizisinin gördüğü ilgiden mutluluk duyduğunu anlattı:
“‘Baht Oyunu’ harika gidiyor, ben de çok mutluyum. Çekerken çok eğleniyoruz ve seyircimiz de bize emeğimizin karşılığını çok iyi veriyor, teşekkürler!”
Subaşı, “Kadere çok inandığınızı açıklamıştınız. Canlandırdığınız Nergiz karakteri de kadere direnen biri. Kadere karşı yön vermek mümkün m?” sorusunu ise şöyle yanıtladı:
“Evet kadere inanıyorum ama kadere yön verebileceğimize de inanıyorum. Hiçbir zaman kader deyip geçmememiz gerektiğine inanıyorum. İstanbul trafiğine benzetiyorum kaderi, her zaman başka bir yol bulunabileceğine, içinde olduğumuz duruma o anki duygularımıza göre kadere yön verdiğimize inanıyorum. Tabii her zaman kendimiz için doğru yolu bulamadığımız zamanlar da oluyor.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Evlat acısına dayanamadı: Alp Balkan’ın babası oğlunun vefatından sadece 24 gün sonra hayatını kaybetti

İKİ SEZONLUK RÜYA FİNALLE SON BULUYOR

Çağla Şıkel’den Yeni Aşk Sorularına Net Cevap: “Hiç Konuşmak İstemiyorum”

Çeşme’de Kanlı Pusu: Can Polat Cinayetinin Trajik Öyküsü

İbrahim Yıldız’ın Ablasından Duygusal Anma: “Sevdiğin Çilek Mezarda Açıyor”
