hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hudutsuz Sevda Levent kimdir, öldü mü? Özgür Emre Yıldırım diziden neden ayrıldı?

    Hudutsuz Sevda Levent kimdir, öldü mü Özgür Emre Yıldırım diziden neden ayrıldı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Hudutsuz Sevda Levent karakteri merak uyandırdı. Özgür Emre Yıldırım sevilen dizide Levent karakterine hayat veriyor. Peki ama Özgür Emre Yıldırım kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hudutsuz Sevda Levent karakterini canlandıran Özgür Emre Yıldırım gündemde… FOX TV’de yayınlanan ve her Perşembe ekrana gelen dizide oynayan Özgür Emre Yıldırım yaşamına dair merak edilenler haberimizde…  

    Özgür Emre Yıldırım kimdir?

    Özgür Emre Yıldırım, 26 Ekim 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimine Bakırköy'de başlayan yetenekli genç, Bakırköy Lisesi'nde tamamladığı ortaöğreniminin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almaya başlamıştır. Buradaki eğitimini de tamamladıktan sonra setlere çağırılan genç oyuncunun ilk deneyimi, 2010 yılında yayınlanan 'Al Gülüm Ver Gülüm' dizisi olmuştur. Bu dizinin ardından değişik projelerde yer alan Özgür Emre Yıldırım, 2014 yılında ekrana gelen Karadayı dizisi ile Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor gibi deneyimli oyuncularla aynı projede yer almıştır. Özgür Emre Yıldırım, son olarak Show TV’de yayınlanan Yüz Yüze dizisinde Tatar karakterini canlandırmaktadır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow