'İkimiz de sıradan insanlar gibi yaşıyoruz'
Hande Ataizi'nin sevgilisi Dinç Aydoğdu “Ünlü bir isimle ilişki yaşamak nasıl?” sorusuna, “İkimiz de sıradan insanlar gibi yaşıyoruz. Metroya, otobüse biniyoruz. Hiç o açıdan bakmadım.” dedi. (Cenker Tezel / Hürriyet)
Haberin Devamı
/

Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Sevgilisi bir mağazadan alışveriş yaparken gazetecilerle sohbet eden Aydoğdu, “Ünlü bir isimle ilişki yaşamak nasıl?” sorusuna şöyle yanıt verdi:
/

“İkimiz de sıradan insanlar gibi yaşıyoruz. Metroya, otobüse biniyoruz. Hiç o açıdan bakmadım.”
Haberin Devamı
/

Hande Ataizi’nin oğlu Leo ile iyi anlaştığını söyleyen Dinç Aydoğdu, “Gayet iyiyiz, ben Leo’nun iyi bir oyun arkadaşıyım” dedi.
/

Aydoğdu, Ataizi’yle ilişki yaşamaya başladıktan sonra oyunculuk teklifi alıp almadığı sorusunu da “Ben Hande’den önce de oyunculuk eğitimi alıyordum. Teklifler geliyor, değerlendiriyorum” diye yanıtladı.