İvana Sert çocuk sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi
Best Of Europe Awards, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. İvana Sert de ödül törenine katılanlar arasındaydı. Eski eşi Yurdal Sert'le evliliğinden Ateş adında bir oğlu olan, geçtiğimiz yıl turizmci Sezer Dermenci ile Maldivler'de nikah masasına oturan ünlü modacı, "Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusunu dikkat çeken bir cevap verdi.
Haberin Devamı
/

İvana Sert, Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin’in sunduğu törende 'Yılın En Stil Kadını' ödülüne layık görüldü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan modacı, "Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
/

Marka takıntısı olmadığını belirten 42 yaşındaki güzel, "Kıyafetlerimi kendim dikiyorum, hiçbir zaman büyük paralar harcamadım. Ben akıllı davranıyorum, paramı akıllı harcıyorum. Gayrimenkul gibi yatırımlar yapıyorum. Şık olmak ve zengin olmaya gerek yok, ben pazardan giyiniyorum. Alışveriş de yapıyorum, ikinci el markalar da kullanıyorum. Beni tanıyan bilir çok fazla para harcamıyorum. Benim tek hobim ayakkabı; ayakkabının güzel olması deri olması gerek. Suni deri sağlıklı olmadığı için ayaklar önemli, kıymetini yaşlanınca anlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberin Devamı
/

Gazetecilerin "Hayvanseverler sizin bu sözlerinizi duymasın" yorumu üzerine Sert, "Ayakkabı, kemer çanta gibi şeyleri maalesef kullanıyoruz” açıklamasını yaptı. Sezer Dermenci ile evliliği hakkında İvana Sert, "Hayatımda hiçbir şeyi değiştirmedi. Bizim ilişki güzeldi. 'Birbirimizi bulduk' diyebilirim. Maldivler'de evlenmek hayalimdi. Daha doğrusu Maldivler değil beyaz kum hayalimdi, Şile’de beyaz kum olmadığı için” şeklinde konuştu. Oğlu Ateş’in evliliğine sıcak baktığını söyleyen modacı, "Ateş beni Sezer’e teslim etti. Beraber el ele yürüdük. Çok iyi anlaşıyorlar. Ateş mutlu olmasaydı asla evlenmezdim. Evlenmeden önce Ateş’ten ilişki için izin aldım. Ateş’e çok hassasım, benim dünyam” dedi.
/

"Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusu da yöneltilen İvana Sert, "Ben Sezer’e 10 tane çocuk veririm. Seviyorum kocamı. Onunla beraber güzel bir anne baba olabiliriz diye düşünüyorum. Bilmiyorum bu dünya biraz karışık, yarın ne olacak bilmiyorum. Bu dönemde savaş var, ekonomik durumlar var, her şey var. Korkuyorum virüsler, pandemiler bilemiyorum” şeklinde konuştu.