İYİ Kİ DOĞDUN HÜSNÜ ÇOBAN!

Kanal D’nin Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, reytinglerde zirveye oynuyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Efsane dizi, Türkiye gerçeklerini yansıtmaya devam ediyor. Güncel ve aksiyon dolu hikayeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, son bölümüyle yine çok konuşuldu.
KUTLAMA MESAJLARI YAĞDI!
Hüsnü Çoban karakteriyle yıllardır seyircinin evine konuk olan Özgür Ozan, Arka Sokaklar’ın son bölümün çekimlerinde ekibin doğum günü sürpriziyle şaşırdı.
59 yaşını kutlayan Ozan’a ilk tebrik set ekibi ve çalışma arkadaşlarından geldi. Güzel dileklerde bulunarak pastasının mumlarını üfleyen Ozan’a sosyal medyadan da binlerce kutlama mesajı yazıldı.
Arka Sokaklar her cuma saat 20.00’de Kanal D’de.

Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Haysiyet'in Afiş Çekimi Yapıldı! Balat Sokaklarında "Haysiyet" Rüzgarı

Kübra Ünlü Yazdı: ‘GÜÇ, AŞK VE SINIFSAL UÇURUM’; EKRANDA ‘HAYSİYET’ ZAMANI!

Ebru Şahin, Evrim Alasya ve Pelin Karahan’dan Yaz Pozları! Como Gölü'nden Bodrum’a İşte Ünlü Oyuncuların Yaz Halleri

Yeni İmajının Ardından Şimdi de Sörf Şovu! Şükrü Özyıldız Bodrum’da Gövde Gösterisi Yaptı! Denizin Üzerinde Tüm Bakışları Üzerine Topladı

Dansları Eleştiriliyordu, Selen Görgüzel Sessizliğini Bozdu: Yapay Zekâdan Manifest’e: Bomba Açıklamalar! "Yapay Zekayla Evleneceğim"