Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk itirafı
Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a karşı hislerini, "Gerçek aşkı Sinem'de buldum. Bu kez çok farklı. Ayaklarım yerden kesildi. Kalbim pır pır" diyerek paylaştı.
Haberin Devamı
/

/

Habertürk gazetesinin haberine göre; bir süredir gözlerden uzak ilişki yaşayan ikiliden İmirzalıoğlu, yakın dostlarına aşk itirafında bulundu.
Haberin Devamı
/

Bir süredir gözlerden uzak ilişki yaşayan ikiliden İmirzalıoğlu, yakın dostlarına aşk itirafında bulundu.
/

Her iki taraftan da şimdiye kadar kamuoyuna, "Birlikteyiz" açıklaması gelmezken İmirzalıoğlu'nun, dostlarına Kobal'la çok mutlu olduğunu söylediği öğrenildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Her iki taraftan da şimdiye kadar kamuoyuna, "Birlikteyiz" açıklaması gelmezken İmirzalıoğlu'nun, dostlarına Kobal'la çok mutlu olduğunu söylediği öğrenildi. (Habertürk)