Kim Kardashian'dan 2023 selfie'si

Kanye West ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, 2023 yılına girmemizin ardından yeni pozlarını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
Kim Kardashian, adını mahkeme kararıyla resmen 'Ye' olarak değiştiren ve son dönemde davranışlarıyla gündemden düşmeyen Kanye West ile boşanma davalarını geçtiğimiz haftalarda sonuçlandırmıştı. Mahkeme belgelerinden 42 yaşındaki reality şov yıldızı ve 45 yaşındaki rapçinin, dört çocukların velayetini paylaşacakları öğrenilmişti.
Anlaşmaya göre; Kanye'nin, eski eşine ayda 200 bin dolar (yaklaşık 3 milyon 800 bin TL) nafaka ödemesi gerektiği ortaya çıkmıştı. Hem Kardashian, hem de West eş desteğinden feragat ettikleri için bu nafakanın sadece çocuklarının giderleri için kullanılacağı da edinilen bilgiler arasındaydı.
Olaylı boşanmanın ardından ünlü isim, 2023 yılında çektiği ilk selfie'leri 339 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından peş peşe paylaştı. Gönderisine sadece "2023" notunu düşen Kardashian'a, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ünlü şarkıcı aşka geldi! İrem Derici ile sevgilisi Melih Kunukcu'dan yeni pozlar
Survivor'dan diskalifiye olan Almeda'dan olay itiraf: 'EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIMSIN!'
Hadise'den sürpriz ziyaret! UZAK ŞEHİR'İN YILDIZLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Asmalı Konak'ın Bahar'ıydı! Nurgül Yeşilçay son noktayı koydu: 'İSTANBUL'DAN KAÇMAK YANLIŞ MI?'
YEŞİLÇAM YILDIZLARI KARŞI KARŞIYA! Usta oyuncu Kadir İnanır’dan Hülya Koçyiğit’in firmasına dava!