Kıvanç Tatlıtuğ geldi, Can Yaman kaçtı
“Kıvanç’ın dizileri İspanya’da izlenmiyor” çıkışıyla gündeme gelen Can Yaman önceki akşam Bebek Lucca’daki partideydi. Oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ’un da geleceğini öğrenince apar topar mekanı terk etti.
Haberin Devamı
/

Can Yaman ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yolları Bebek’te kesişti. Son dönemde yurtdışında gördüğü yoğun ilgi ve Tatlıtuğ hakkındaki “Dizileri İspanya’da izlenmiyor” açıklamasıyla gündeme gelen Yaman, önceki akşam Lucca’daydı.
/

Oyuncu, mekanda düzenlenen partiye Kıvanç Tatlıtuğ’un da katılacağını öğrenince eğlenceyi noktaladı. Yaman’ın mekanı terk etmesinden 15 dakika sonra Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’le birlikte Lucca’ya geldi.
Haberin Devamı
/

Kıvanç Tatlıtuğ, Can Yaman’la ilgili sorular üzerine “Beni gayet iyi tanıdığınızı düşünüyorum. Kendim dışında gelişen herhangi bir olaya yorum yapmadım, yine yapmayacağım” dedi.
/

Ünlü oyuncu, muhabirlerin “Mekanın sahibi geri geldi diyebilir miyiz?” sözlerine de şöyle karşılık verdi:
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

“Arkadaşlar böyle şeyler demeyelim lütfen. 18 yıl olmuş, deşseniz de konuşmam. Daha önce de hiç bu tarzda konuşmadım.”
/

Kıvanç Tatlıtuğ partiye eşi Başak Dizer’le katıldı.